over ons

mailen kan naar

oma'screatiefke

klik>>hier

even een korte uitleg over hoe wij werken

 

oma's creatiefke is opgericht in 1998 door Marjo de Keijzer-Mutsaers.

 

De naam oma's creatiefke komt van spulletjes met de hand maken zoals vroeger.We zijn begonnen met 13 mensen die graag thuis aan het knutselen waren.Dit aantal is inmiddels behoorlijk gegroeid.Er zijn in deze regio veel mensen die workshops volgen en hele leuke dingen maken.Zij laten daar vaak hun eigen ideeën op los en komen tot unieke creaties.Vaak worden ze cadeau gedaan aan familie en/of vrienden.Na verloop van tijd denkt men erover om ermee te stoppen,omdat de creaties geen eigenaar meer vinden.Daarom heb ik naar een oplossing gezocht en breng het aanbod bij elkaar op deze site.

 

Er zijn veel mensen die juist deze creatieve decoraties zoeken als cadeautje voor anderen of voor zichzelf.Als verzamelpunt van dergelijke creatieve uitingen dient oma's creatiefke een duidelijk doel.De makers bieden hun creaties te koop aan voor iets meer dan de kostprijs.Zo kunnen zij weer nieuw materiaal kopen om nog meer of weer andere dingen te kunnen maken.De zelfgemaakte produkten moeten wel nieuw zijn,want ik heb geen website met tweedehands artikelen.

 

Ik help creatievelingen zodat ze kunnen blijven knutselen en aan de andere kant mensen die een decoratie voor binnen of buiten of een origineel cadeautje voor een bijzondere gelegenheid zoeken .Inmiddels zijn we met zoveel mensen dat we bijna nooit geen nee hoeven te zeggen tegen een opdracht.Dus als je een leuk idee hebt dat je niet kunt uitwerken(of het nu een hekwerk is of een presentje),kom dan gerust even langs.

 

Wat bij ons te vinden is wisselt regelmatig.Iedere dag gaan er spulletjes uit en komen er wekelijks nieuwe dingen op de site.Veel gevraagd zijn het opstijven van bijvoorbeeld de eerste baby-kleertjes,spaarpotten of hemdjes met geboorte-kaartje,het stralen van glaswerk met een bepaald logo trouwkaart of tekst,het airbrushen op b.v.rugzak zodat deze i.p.v. "kraammand"gebruikt kan worden,naamborden,boeketten voor abraham,geboorte,krabbegat spulletjes en de exlusieve bloemstukken en kranzen gemaakt van vers en gedroogde materialen.

 

Wij denken graag mee in creaties en wensen van mensen.Als u niet weet wat u zoekt,dan komt u bij oma's creatiefke altijd wel aan een leuk cadeau of cadeau-idee.Er zijn duizend-en-één mogelijkheden om bijvoorbeeld geboorte-of trouwkaarten te verwerken.

 

Na 10 jaar zocht zocht ik weer een extra uitdaging en heb samen met perry tijdens de krabbefoor het begin van een vaatwasbestendig berregs blauw servies geïntroduceerd.het is de bedoeling om dit regelmatig uit te breiden.er zijn al verschillende borden, mokken,cake schaal,eierdopje, voorraad/snoeppotten en ook is het begin gemaakt van een glasservies.

 

Creatievelingen en kopers kunnen er op afspraak terecht om iets op te halen of te brengen en 24 uur per dag iets uit zoeken of bestellen via de site.

 

Ga eens kijken op onze site en laat u inspireren.